Meteen naar de inhoud

Limburgs hostessenbureau

Als Limburgs hostessenbureau met vestiging in Hasselt zijn we dé ideale partner voor alle evenementen en promo-acties in Limburg.

Geen evenement is te groot of te klein voor ons. Met veel plezier helpen we klanten van Gingelom tot Bocholt en van Tessenderlo tot Maasmechelen. Hieronder een aantal Limburgse bedrijven die onze hostessen en promoteams regelmatig inschakelen.

Hostessen en promoteams voor
Het Belang van Limburg

Het Belang van Limburg schakelt sinds jaar en dag onze hostessen en promoteams in voor alle evenementen of promo-acties die ze organiseren of sponsoren. Gaande van grootscheepse promo-acties in Limburgse steden en gemeentes, Limburgse festivals tot kleinschalige evenementen. Onze promogirls en promoboys promoten de krant op deze evenementen. Onze onthaalhostessen zorgen ervoor dat de lezers en relaties van de krant als een VIP onthaald worden op hun evenementen.

Onthaalhostessen Provincie Limburg Hasselt

Provincie Limburg

Als er activiteiten of officiële evenementen doorgaan op het Provinciehuis zorgen onze hostessen ervoor dat alle gasten vriendelijk en professioneel onthaald worden. Verder zorgen ze ervoor dat in de vestiaire alles op wieltjes loopt en begeleiden ze de gasten naar de juiste zalen in het Provinciehuis.

PXL Hasselt

De PXL organiseert op regelmatige basis infodagen. Op deze dagen kunnen nieuwe studenten terecht op de verschillende campussen van de PXL in Hasselt. Zo kunnen ze kennis maken met de verschillende opleidingen die ze er kunnen volgen. PXL doet al jaren beroep op ons hostessenbureau om hostesses in te zetten die als eerste aanspreekpunt dienen voor de bezoekers. Onze hostessen heten de nieuwe studenten welkom en maken de bezoekers wegwijs in de verschillende campussen en blokken van de PXL.
Onthaalhostess Infodag PXL Hasselt
Hostessen Shopping 1 Genk

Shopping 1 Genk

Shopping 1 legt zijn bezoekers graag in de watten. Daarvoor organiseren ze op regelmatige basis acties en wedstrijden voor de mensen die er over de vloer komen. Tijdens het weekend van de klant delen onze hostesses een bloemetje of geschenkje uit aan de bezoekers. Bij Valentijn begeleiden onze hostessen een foto-actie waarbij alle geliefden samen op de foto kunnen. Bij Halloween veranderen onze hostessen in bevallige heksen die snoepjes uitdelen aan de kindjes. En dat zijn maar enkele van de acties die ze doen

Grenslandhallen - Trixxoarena

Voor grote producties zoals ‘I Love the 90s’, ‘Het Schlagerfestival’, ‘Het Zingpaleis’ e.d. schakelt de Grenslandhallen/Ethiasarena ons in om de hostessen te leveren die het VIP-onthaal in goede banen leiden. Onze hostesses punten de gastenlijst af, doen de bezoekers hun bandjes om en baten de vestiaire uit.
Stad Sint-Truiden Event Modellen hostessen

Stad Sint-Truiden

Stad Sint-Truiden doet beroep op ons team van hosts en hostessen voor tal evenementen. Onze promogirls promoten streekgerechten op de maandelijkse Haspengouwmarkt. Tijdens de Monumentenrun lopen de deelnemers over het water in het zwembad en zorgen onze bevallige eventmodellen voor de nodige animatie in het zwembad. Op de Ladies City Day zorgen onze hosts ervoor dat alle dames goed ontvangen worden en begeleiden ze de artiesten naar hun plaats van afspraak.

Voka Limburg

Voor Voka Limburg zetten we een vast team van hosts aan het werk om ervoor te zorgen dat alle vergaderfaciliteiten in orde zijn voor de activiteiten die er doorgaan. Tafels en stoelen worden in de juiste formatie opgesteld. Laptop en beamer worden klaargezet voor de spreker. Een drankenbuffet wordt klaargemaakt zodat de aanwezigen hun dorst kunnen lessen tijdens de activiteit. En na de activiteiten worden de vergaderzalen mooi opgeruimd zodat alles er netjes uitziet voor de volgende activiteit.

OFFERTE NODIG?

Vraag hier volledig vrijblijvend een offerte aan