Hostessenbureau
gespecialiseerd in

Hostessen, Promoteams, Eventmodellen, Degustatrices, Parkingboys, enz.

Uw onthaal of promotie in goede handen

Sinds 1999 is ons hostessenbureau gespecialiseerd in het inschakelen van hostessen, promoteams en andere eventmedewerkers. 
Elke dag opnieuw doen we er alles aan om de ideale medewerkers in te schakelen voor onze klanten.
We beseffen zeer goed dat we maar zo goed zijn als onze laatste opdracht

Ben je op zoek naar professionele hostessen of promoteams?
Wij selecteren met veel plezier voor jou het ideale hostessenteam voor jouw evenement of promo-actie. Onze hostessen hebben de nodige ervaring in onthaal, vestiaire, beurzen, enz. De promogirls & -boys weten dan weer perfect hoe ze een product aan de man of vrouw moeten brengen.

Safety hosts inzetten om jouw evenement
coronaproof te maken.

Een evenement of promo-actie organiseren in deze tijden is een hele uitdaging. Je moet continu correct omgaan met de veiligheidsmaatregelen omtrent COVID-19. Om ervoor te zorgen dat jouw evenement voldoet aan alle voorwaarden kunnen wij safety hosts inzetten die er mee voor zorgen dat jouw evenement Covid-proof is en alle gasten zich vanaf de eerste minuut veilig voelen op jouw evenement.
Wij zorgen er samen met jou graag voor dat jouw evenement CERM-proof is en de gasten zich meteen op hun gemak voelen.

Je kan onze safety hostessen inzetten voor:

  • het informeren van de bezoekers (en andere aanwezigen) over de na te leven maatregelen.
  • het registreren en inchecken van alle bezoekers om de maximale toegelaten capaciteit te handhaven waarop het crowd management plan is gebaseerd.
  • het begeleiden van de gasten tot hun zitplaatsen.
  • het ontsmetten van gebruiksvoorwerpen voor en tijdens het evenement.
Hostess met gezichtsmasker

Waarom kiezen voor All Assistance Agency?

Ons hostessenbureau kiest resoluut voor kwaliteit! Bekwame en ervaren medewerkers die hun job door en door kennen en die steeds met het nodige enthousiasme en een glimlach aan de slag gaan. Als je weet dat we meer dan 20 jaar ervaring hebben, weet je ook dat je met je ogen dicht op ons kan vertrouwen. Wij denken mee met onze klanten en selecteren steeds medewerkers die het juiste profiel hebben voor de job.

ONZE TROEVEN

KWALITEIT

Onze medewerkers worden door ons persoonlijk gescreend op tal van criteria zoals motivatie, klantvriendelijkheid, karakter, spontaniteit, talenkennis. Enkel dankzij een strenge selectie kan je topkwaliteit leveren.

24/7 TOT UW DIENST

We zijn op elk moment bereikbaar voor onze klanten en medewerkers. Als er last-minute een wijziging of probleem is, doen we er alles aan om dit meteen te regelen.

FULL-SERVICE

We proberen onze klanten steeds van a tot z te helpen met hun project. Dan kan vanalles zijn:

  • Een speciale outfit of accessoire voorzien
  • De nodige goedkeuring aanvragen voor een flyer- of samplingactie
  • Vestiairebonnen voorzien

TRANSPARANTIE 

We bezorgen je een all-in offerte, zodat je achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Dus achteraf geen extra onverwachte verplaatsingskosten of andere kosten die nog worden aangerekend.

PASSIE

Gebeten door de eventmicrobe doen we onze job met hart & ziel. Onze kantoormedewerkers zijn zelf actief geweest als host(ess), promogirl of -boy. Die liefde voor het vak en onze jarenlange ervaring brengen we in alles over naar onze medewerkers.

Interesse of vragen?

Heb je nog vragen over onze werkwijze? Vraag je je af hoeveel eventmedewerkers je moet inschakelen voor jouw evenement of marketingactie? Of wil je gewoon een topteam boeken voor jouw project. Neem vrijblijvend contact op. 

ONZE DIENSTEN

HOSTESSES

Onze hostessen zorgen voor een professioneel onthaal. Ze doen dit met een welgemeende glimlach en zorgen ervoor dat uw gasten zich meteen thuis voelen.

Promoteams Promogirls

PROMOTEAMS

Kies voor een vlot, spontaan en enthousiast promoteam. Promogirls en -boys met de juiste attitude en uitstraling die ook nog eens van aanpakken weten.

DEGUSTATIES

Wij zorgen voor vlotte demonstratrices die de winkelbezoekers overtuigen om jouw product uit te proberen. Zo geven we jouw verkoop een extra stimulans.

Parkingboys

PARKINGBOYS

Benut je parking optimaal met onze parkingboys. De gasten kunnen vlot parkeren en weten meteen waar de ingang van jouw evenement zich bevindt.

Event Modellen

EVENTMODELLEN

Modellen nodig voor een evenement of communicatiecampagne? Laat ons weten welke profiel je zoekt en we doen je een gepast voorstel.

Gridgirls

GRIDGIRLS

Onze gridgirls nemen plaats bij de racewagens op het circuit, poseren voor de foto of overhandigen na de race de bloemen & champagne.

Enkele referenties

Enkele klanten aan het woord

OFFERTE NODIG?

Vraag hier volledig vrijblijvend een offerte aan

BLOG

Hier vind je meer info en tips i.v.m. promo-acties en evenementen