SPONTANE, ENTHOUSIASTE PROMOTEAMS

Je bent bij ons aan het juiste adres voor vlotte, spontane, enthousiaste promoteams met de juiste uitstraling die ook nog eens van aanpakken weten.
Onze promogirls & -boys weten perfect hoe ze een product aan de man of vrouw moeten brengen.

Wij verwachten dat onze medewerkers altijd werken met een welgemeende glimlach. Dat is enorm belangrijk. Denk maar eens aan alle keren dat een promohostess je op een evenement of op straat aansprak.
Als ze vriendelijk en enthousiast was, was je veel sneller geneigd naar haar te luisteren. Die eerste indruk is enorm belangrijk en dat weten we maar al te goed.

Promoteam Leuven Red-Bull

Samplingteam

Door het persoonlijke contact kunnen onze samplingteams jouw doelgroep overtuigen om jouw product(en) eens te proberen.
De kans is zo zeer groot dat jouw potentiële klanten je product meteen aankopen.
Wij hebben een jarenlange ervaring opgebouwd in promo- & samplingacties.

Voor acties op openbare plaatsen zoals winkelstraten, stations, e.d. heb je meestal een goedkeuring nodig. Wij kunnen die aanvragen doen zodat jij je kan focussen op de uitwerking van de actie zelf.

Flyeracties

Onze promomedewerkers delen jouw flyers uit op plaatsen waar jouw doelgroep aanwezig is. Vergeet niet dat je in heel wat steden en gemeenten enkel reclamedrukwerk mag uitdelen als je daarvoor de toestemming hebt. Wij kunnen hiervoor de nodige instanties contacteren.
Om de waarde van een flyer te vergroten, kan je er een kortingbon op zetten of een actie aan koppelen: ‘Bij afgifte van deze bon krijg je een gratis gadget in onze winkel’. Op die manier krijg je nieuwe klanten over de vloer die je winkel anders nooit zouden binnenkomen.

Niet vergeten: vermeld steeds een verantwoordelijke uitgever en de tekst ‘niet op de openbare weg werpen’.

Flyeractie promogirl Antwerpen
promoteam festivalstand

Bemannen promo- of festivalstand

Onze promogirls & -boys bemannen jouw promotie- of festivalstand. De standbezoekers worden met de glimlach te woord gestaan. Onze promogirls geven meer uitleg over jouw promoactie, zorgen voor meer deelnemers aan jouw wedstrijd of registreren de gegevens van de standbezoekers.

Demonstratrices of degustatrices

Wil je een tasting organiseren waarbij een dame of heer jouw product laat proeven of het demonstreert? Wij zorgen voor vlotte degustatrices en demonstratrices met commerciële feeling. Zij overtuigen de winkelbezoekers jouw product eens uit te proberen. Zo geven onze winkeldemonstratrices jouw verkoop een extra impuls.
Onze degustatrices zorgen voor nieuwe kopers of consumenten voor al jouw winkeldemonstraties, tastings of hard-selling acties.
Na afloop van een actie bezorgen we jou de rapportage zodat je perfect weet wat het resultaat ervan was.
We kunnen ook steeds zorgen voor de plaatsing & ophaling van jouw degustatiestanden.

Demonstratrice - Degustatrice
Kindergrimeuse

Kindergrime

Onze Make-Up Artists & kindergrimeurs verzorgen de kindergrime op jouw evenement. Het schminkmateriaal en toebehoren wordt door ons voorzien.

Het enige wat jij moet voorzien is een tafel, twee stoelen, wat water en natuurlijk vrolijke kindergezichtjes.

Modellen voor foto-acties

Wil je een foto-actie opzetten voor een evenement of promotieactie?
Onze medewerkers kunnen de bezoekers aansporen om deel te nemen aan jouw foto-actie. Of ze gaan mee op de foto met jouw bezoekers.

Een foto is altijd een leuk aandenken aan jouw evenement. Mensen delen leuke foto’s ook graag op social media waardoor jouw event of bedrijf meteen extra in the picture staat.

Fotoactie Eventmodellen
Mascotte promoactie

Mascottes

Onze promomedewerkers kruipen in de huid van jouw mascotte en zetten jouw bedrijf op een ludieke manier in de kijker. Met een mascotte-actie valt jouw product of merk extra op in het straatbeeld. Een mascotte zorgt voor een extra interactie met je doelgroep. Combineer de mascotte met een foto-actie en de mensen delen foto's met jouw mascotte via social media. Zo vergroot je het bereik van je mascotte-actie enorm.
Indien we op regelmatige basis een mascotte moeten inschakelen, kunnen wij tussentijds zorgen voor reiniging en onderhoud van het mascottepak.

PROMOTEAM NODIG?

Vraag volledig vrijblijvend een offerte aan.