Meteen naar de inhoudOnze aanpak

Hoe wij ervoor zorgen dat jij de ideale
medewerker ziet verschijnen
voor jouw project!

Een aanpak die werkt!

De juiste medewerkers inschakelen op de juiste plaats voor de juiste klant. Dat is waar we elke dag opnieuw volledig voor gaan. 
Professionele en ervaren medewerkers die jou helpen om een project naar een hoger niveau te tillen.
Alles begint bij het juist recruteren van eventmedewekers. 

Recrutering

We rekruteren medewerkers in heel België via onze website (SEO) en job-advertenties. We voeren een eerste schifting door o.b.v. het profiel waar we naar op zoek zijn. Dankzij een ervaring van meer dan 20 jaar houden we op die manier enkel nog de goeie kandidaten over. 
Medewerkers moeten regelmatig beschikbaar zijn, zich vlot kunnen verplaatsen,  

Selectie

Kandidaten die het juiste profiel hebben, nodigen we uit voor een intake-gesprek. Tijdens dat gesprek worden ze uitgebreid gescreend op hun sociale vaardigheden, talenkennis, enthousiasme, houding, attitude, en zoveel meer.

Briefing

Het is heel belangrijk dat jij als klant ons voor aanvang goed brieft. Enkel zo kunnen wij ervoor zorgen dat onze medewerkers goed gebrieft
arriveren voor jouw evenement of promoactie.Dus naast het aantal medewerkers, het adres, de werkuren en de dresscode kan je ons best ook volgende info bezorgen:

  • Wie is de doelgroep? Wat het profiel is van de bezoekers of klanten?
  • Wat wil je bereiken met het project?
  • Wat staat er allemaal te gebeuren tijdens het event of project?
  • Wat zijn de precieze taken van onze medewerkers en wat verwacht je van ze?

Coaching

Per team stellen we een verantwoordelijke aan die met zijn of haar ervaring de andere medewerkers coacht, brieft en begeleidt.  Nieuwe medewerkers worden altijd eerst samen gezet met een persoon die reeds de nodige ervaring heeft om zo het klappen van de zweep te leren.

Administratie

Je kan erop rekenen dat we steeds in orde zijn met alle wettelijke verplichtingen.
Wij zorgen voor de dimona-aangiftes, de arbeidscontracten, het verwerken van de prestaties en het tijdig uitbetalen van het loon. Uiteraard zijn alle medewerkers ook steeds correct verzekerd voor arbeidsongevallen.

Debriefing

Na afloop van een project vragen we aan onze medewerkers hoe alles verlopen is. En we horen ook graag van jou als onze klant of alles naar wens verlopen is. Voor grotere projecten sturen we een korte evaluatie waarin je als klant onze medewerkers persoonlijk of als groep kan evalueren. Op basis van die feedback weten we ineens welke medewerkers goed matchen bij welke klant.

OFFERTE NODIG?

Vraag hier volledig vrijblijvend een offerte aan