Meteen naar de inhoud

Zorg voor een vlot verloop op de parking

Verwacht je een groot aantal bezoekers, dan is het aangeraden om parkeerwachters in te schakelen.

Onze parkingwachters zorgen ervoor dat jouw parking optimaal benut wordt. Alle gasten kunnen makkelijk parkeren en weten dankzij onze parkingwachters meteen waar de ingang van jouw evenement zich bevindt.

Parkingwachters

Onze parkingboys zorgen ervoor dat er geen verkeerschaos ontstaat en dat de mensen niet wild parkeren in de buurt. Onze parkeerwachters werken in aangepaste kledij, fluovesten & lichttoortsen of in maatpak afhankelijk van jouw evenement.

Parkingboy
Shuttleservice chauffeur

Shuttle chauffeurs

Indien de parking zich op enige afstand van het evenement bevindt, kunnen wij shuttle chauffeurs inzetten om jouw gasten op een professionele manier voor de ingang van jouw evenement af te zetten. Wij hebben de nodige ervaring met shuttlebusjes, taxifietsen, enz.

Valet Parking

Bij een valet parking laat je jouw gasten tot aan de ingang van het evenement rijden. Daar geven ze hun autosleutels af aan onze chauffeurs die vervolgens de wagens in de buurt parkeren. De autosleutels worden daarna in een sleutelkast op het evenement bewaard. Als de gasten naar huis gaan, wordt hun wagen terug voorgereden.

Parkingboys of chauffeurs nodig?

Vraag hier volledig vrijblijvend een offerte aan